PSG:n entinen keskikenttäpelaaja Benjamin Stambouli paljastaa, millaista on olla ruotsalaiskärki Zlatan Ibrahimovićin joukkuekaveri.

Stambouli vietti Pariisissa yhden vuoden Ibrahimovićin kanssa ennen vuoden 2016 siirtoaan Schalkeen.

– Olimme fysioterapiassa, ja televisiosta tuli uutiset. Zlatan pyysi minua kääntämään ne hänelle, koska siellä puhuttiin hänestä, Stambouli kertaa Goalin haastattelussa.

– Joten selitin heidän sanoneen, että Zlatan on Pariisin kuningas. Ajattelin hänen olevan tyytyväinen, koska se on mahtavaa ja ihmiset rakastavat häntä niin paljon. Hän oli kuitenkin erilainen. Hän oli hyvin vihainen ja huusi minulle ”Mitä v-ttua? En ole kuningas, olen Jumala”. Tämä kaveri on täysin hullu.

Manchester Unitedia edustavasta Ibrahimovićista tekevät Stamboulin mukaan erityisen luonne, vahvuus kentällä ja johtajuus. Ruotsalainen lukee tilanteet nopeammin kuin kukaan muu.

– Zlatan on erittäin ovela ja testaa sinua joka tilanteessa, vain analysoidakseen sinua. Hän rakastaa asioilla pelaamista ja pystyy tällä tavalla kontrolloimaan joitakin ihmisiä.

Keskikenttämies kertoo myös ruotsalaisen äärimmäisestä kilpailuhenkisyydestä. Tämä on voittanut liigamestaruuksia Ajaxin, Juventuksen, Interin, Barcelonan, Milanin ja PSG:n kanssa.

– Zlatan haluaa voittaa joka kerta. Sillä ei ole merkitystä, tapahtuuko se kentällä vai heitellessämme muovipulloja roskakoriin. Zlatan tekee kaikkensa voittaakseen.