Inter Milan -kärki Mauro Icardi on huhujen mukaan jälleen matkalla Lontooseen. Pari vuotta sitten osoitteeksi kerrottiin Arsenal, tällä kertaa TNT Sportille työskentelevä journalisti Fernando Czyz tietää suunnaksi Chelsean.

Czyzin lähde puolestaan on Icardin vaimo Wanda Nara, joka toimii tämän agenttina. Tiedon mukaan Chelsea olisi tarjonnut Inter-hyökkääjästä 63 miljoonan euron tarjouksen. 25-vuotias Icardi, joka hiljattain kertoi näkevänsä itsensä nykyisessä seurassaan vielä kolmemkymppisenä, ei varmasti tällaisella summalla Valioliigaan siirry. Kyseessä katsotaan olevan lähinnä osoitus siitä että Chelsea on valmis vakavampiin neuvotteluihin pelaajan palveluksista.

Interin kapteenina toimivan pelaajan vaimo aiheutti Arsenal-kannattajille rytmihäiriöitä vuonna 2016, postaten siirtohuhujen keskellä sosiaaliseen mediaan vihjeitä siitä, että pariskunta on Lontoossa.

Sekä synnyinmaansa Argentiinan että Italian kansalaisuudet omaava Icardi on ollut tällä kaudella hurjassa vedossa: 24 Serie A:n ottelussa maaleja on syntynyt 22.

Lähde: AS