Irlanti kohtaa perjantaina harjoitusmaaottelussa vieraskentällä Turkin. Ottelussa nähdään kauan odotettu paluu. Irlannin maajoukkueen kapteeni Séamus Coleman pelaa nimittäin ensimmäisen ottelunsa maajoukkuepaidassa noin vuoden poissaolon jälkeen.

29-vuotias Evertonin oikea laitapuolustaja pelasi vuosi sitten yhtä uransa parhaista kausista, kunnes joutui pitkälle sairauslomalle Neil Taylorin taklauksen seurauksena. Wales-Irlanti -maaottelussa sattunut rysähdys katkaisi Colemanin sääri- ja pohjeluun, ja pakotti miehen pitkälle huilille. Coleman ei kuitenkaan kanna Taylorille kaunaa.

– En ole ajatellut Neil Tayloria edes viittä kertaa loukkaantumiseni jälkeen. Hän suoritti taklauksen, joka ei kieltämättä ollut kovin häävi. Minä tavoittelin palloa ja hänen jalkansa oli aika korkealla, loukkaantumisensa jälkeen jo viisi liigapeliä pelannut Coleman muistelee tilannetta.

– Tällaisia juttuja kuitenkin sattuu kovissa maaotteluissa. Se, että kantaisin hänelle kaunaa, ei auta minua kuntoutumaan nopeammin. Neilin täytyy jatkaa omaa matkaansa ja minun omaani.

[readmore from=Seamus-Coleman]

Coleman kertoi, että Taylor oli ollut häneen yhteydessä pian tapahtuneen jälkeen.

– Hän lähetti minulle viestin, eikä minulla ollut mitään sitä vastaan. Siitä on nyt vuosi, ja minun on katsottava eteenpäin.

– Taklauksesta tullaan aina puhumaan, mutta minun on nyt keskityttävä pelaamiseeni.

Coleman ei ole lainkaan huolissaan siitä, etteikö hän pystyisi palaamaan takaisin entiselle tasolleen.

– Sellainen ajatus ei ole missään vaiheessa juolahtanutkaan mieleeni. Tiesin, että jos teen kaiken ohjeiden mukaan ja paiskin hommia kuntosalilla, palaan kyllä takaisin kentille.

Lähde: Sky Sports