Liverpoolin maalitykki Mohamed Salah on äitynyt kerrassaan hurjaan maalitahtiin. Viime lauantainen neljän maalin ilta nosti Salahin valioliigamaalien määrän jo 28:een. Sillä hän johtaa paitsi Valioliigan maalipörssiä niin myös Euroopan kultainen kenkä -kisaa.

Salahin kotimaassa Egyptissä ollaan kansallissankarin menestyksestä luonnollisesti innoissaan. Jopa niin innoissaan, että puhelinyhtiö Vodafone teki asiakkailleen tarjouksen, jonka myötä se voi menettää satoja miljoonia euroja.

[readmore from=Mohamed-Salah]

Egyptin Vodafone ilmoitti Twitterissä, että se tarjoaa asiakkailleen 11 minuuttia ilmaista puheaikaa – Salahin pelinumeron mukaisesti – jokaisesta Liverpool-hyökkääjän tekemästä maalista.

Vodafone Egypt

@VodafoneEgypt
عشان لما بنتجمع علي حاجة بتبقي أقوي من أي حاجة!
ڤودافون الشبكة رقم واحد عملتلك عالم محمد صلاح اللي هيقرب صلاح لينا ويخلينا نتابع رحلته خطوة بخطوة، و كل جول هيجيبه هيجيلك 11 دقيقة هدية.
كلم #11* علشان تشترك في عالم محمد صلاح
#رقم1_بيجمعنا

Vodafonella on Egyptissä noin 43 miljoonaa asiakasta. Kun jokainen puhuttu minuutti maksaa noin 28,5 senttiä, voisi jokaisesta Salahin maalista koitua puhelinyhtiölle teoriassa yli 135 miljoonan euron menetykset. Todennäköisesti kaikki asiakkaat eivät tarjousta hyödynnä, mutta potentiaalisesti puhutaan joka tapauksessa useiden satojen miljoonien arvoisesta tarjouksesta.

Egypti kohtaa maaottelutauolla harjoituspeleissä Portugalin ja Kreikan, mutta jo Liverpoolin seuraava ottelu, 31.3. Crystal Palacea vastaan, voi tuoda Vodafonen asiakkaille mieluisia yllätyksiä.

Lähteet: AS, Goal ja Liverpool Echo