Inter Milanin 23-vuotias puolustaja Milan Skriniar on pelannut fantastista kautta Serie A:ssa. Tästä kertoo muun muassa se, että Manchester Unitedin ja FC Barcelonan on huhuttu kiinnostuneen hänestä.

Italialaisseura maksoi Skriniarista viime kesänä 23 miljoonaa euroa Sampdorialle, mutta hänen arvonsa on tämän kauden aikana kasvanut huomattavasti. Calciomercaton mukaan Inter on tietoinen suurseurojen tavoittelevan pelaajaansa, mutta helpolla se ei aio hänestä luopua. Lähde nimittäin kertoo, että Skriniar lähtee vain, jos joku seura on valmis maksamaan hänestä vähintään 70 miljoonaa euroa.

Kuten hintalapusta voi päätellä, on Interin kanta se, että joukkue mieluummin pitäisi huippukautta pelaavan puolustajan itsellään kuin luopuisi hänestä. Siirto on kuitenkin mahdollinen, jos jokin seura on valmis maksamaan hänestä vähintään aiemmin mainitun summan.

Skriniar on pelannut tällä kaudella 28 Serie A -ottelussa. Hän on WhoScoredin tilastojen perusteella ollut sarjan viidenneksi paras puolustaja ja kolmanneksi paras toppari.