Girondins Bordaux’n 21-vuotias laitahyökkääjä Malcom on herättänyt hyvillä peliesityksillään useiden seurojen kiinnostuksen. Hän oli siirtohuhujen ympäröimänä jo tammikuussa, mutta päätti jäädä Ranskaan loppukauden ajaksi.

Nyt brasilialainen puhui tulevaisuuden suunnitelmistaan ja niiden perusteella hän tulee siirtymään suurempaan seuraan jo ensi kesänä.

– Tahdon pelata eurooppalaisessa huippuseurassa, voittaa Mestarien liigan ja edustaa Brasilian maajoukkuetta, Malcom kertoi Sky Sportsille.

– Kun pelaan suurseurassa, minun mahdollisuuteni parantuvat. Tahdon kiittää nykyistä seuraani kaikesta. Ensin haluan päättää tämän kauden parhaalla mahdollisella tavalla ja sitten aion istua alas agenttini ja perheeni kanssa. Tulemme tekemään päätöksen yhdessä.

Vahvinten Malcomia on viety Arsenaliin, Tottenhamiin ja Bayern Müncheniin. Englanti ja kyseinen saksalaisseura nousivat jälleen esille hänen puheistaan ja näin ollen huhut vain vahvistuivat.

– Opettelen englantia, koska se on maailman tärkein kieli.

– Olen oppinut kieltä todella nopeasti ja minulla ei ole ollut suuria ongelmia. Ranskan opettelu oli paljon vaikeampaa. Uskon siis, että pystyisin elämään Englannissa.

– Bayern München on yksi suurimmista seuroista. Olisi unelmien täyttymys pelata siellä jonain päivänä. Kaikki tietävät heidät. Tekee minut iloiseksi, kun he tarkkailevat minua. Aion jatkaa kovaa työtä.