Kesällä 2016 Manchester Unitedin panosti paljon keskikenttäänsä hankkimalla muun muassa Paul Pogban ja jo Arsenaliin siirtyneen Henrikh Mkhitarjanin. Tämän kauden suurimmat panostukset ovat olleet hyökkäyspäähän kun Romelu Lukaku saapui Evertonista noin 85 miljoonalla eurolla ja Aléxis Sánchez värvättiin Arsenalista.

Manchester Evening Newsin mukaan José Mourinhon ryhmän ensi kesän suurin panostuksen kohde tulee suurella todennäköisyydellä olemaan puolustuspäässä. Joukkueen uskotaan hankkivan yhden topparin, mutta vielä suurempia muutoksia on odotettavissa alakerran laidoille.

Lähde kertoo, että Man United aikoo myydä kesällä Luke Shaw’n, Matteo Darmianin ja Daley Blindin. Heistä luopumalla joukkue tulee saamaan pelimerkkejä sekä siirtokorvauksiin että uusien hankintojen palkkoihin.

Jos kaikki näistä kolmesta siirtyisivät muualle, olisi 32-vuotias Antonio Valencia ja saman ikäinen Ashley Young edustusjoukkueen ainoat laitapuolustajat. Toki tulee seurata, mikä tulee olemaan tilanne 21-vuotiaan Cameron Borthwick-Jacksonin, joka ei ole pelannut tällä kaudella minuuttiakaan Valioliigassa, ja Crystal Palacessa lainalla olevan Timothy Fosu-Mensahin kanssa.

Odotettavissa kuitenkin on, että joukkue tulee hankkimaan vahvistuksia kyseiselle pelipaikalle. Aiemmin huhuissa on mainittu muun muassa Tottenhamin Danny Rose ja nyt lähde nosti esiin myös Arsenalin Hector Bellerinin.