Arsenalin sunnuntaista Stoke-ottelua ennakoineessa lehdistötilaisuudessa nähtiin hieman poikkeuksellinen edustus seuran taholta. Manageri Arsène Wenger ei pystynyt tilaisuutta totutusti hoitamaan menetettyään äänensä; apuvalmentaja Steve Bould hoiti sijaisuutta.

Tony Adamsin aisaparina Gunnersin alakerrassa aikanaan itsekin luutinut Bould tuli puhumaan sunnuntain ottelusta, mutta sai toimittajilta tuttuja kysymyksiä. Jack Wilshere ja Wenger olivat yksi kiinnostuksen kohteina.

Keskikenttämies joutui vetäytymään maajoukkueen harjoitusotteluista pienen vamman vuoksi, mutta on mitä ilmeisimmin jälleen pelikuntoinen. Bould sanoi, ettei ole tietoinen uusista ongelmista.

– Jack on hyvin todennäköisesti mukana ottelussa Stokea vastaan.

Bouldilta tiedusteltiin myös Wengeristä. Aavistuksen kiusaantunut apuvalmentaja kommentoi lyhyesti.

– Hän on nälkäisempi kuin koskaan. En ole koskaan nähnyt häntä yhtä nälkäisenä menestykselle. Hänen tulevaisuutensa? En ole täällä vastaamassa noihin kysymyksiin. Olen tässä Arsènen paikalla ennakoimassa sunnuntain peliä. Puhuisin mieluiten jalkapallosta.

Kuusi viikkoa sivussa ollut Alexandre Lacazette on tiellään kohti pelikuntoa.

– Hän on mukana harjoituksissa. On todella tärkeää että saamme tarjottua hänelle mahdollisimman paljon harjoitusta ja peliaikaa. En kuitenkaan voi vielä sanoa, onko se mahdollista tänä viikonloppuna

Lähde: Arsenal

Artikkelia muokattu klo 14.30 Arsène Wengeriin ja Jack Wilshereen liittyvien kommenttien osalta