Isco oli Espanjan maajoukkueen suuri sankari, kun joukkue voitti Argentiinan ystävyysottelussa peräti 6-1-lukemin. Ottelun jälkeen hattutempun iskenyt taituri sivalsi seurajoukkuettaan Real Madridia, jossa hänelle ei ole löytynyt vakituista roolia avauskokoonpanossa.

– Valmentaja [Julen Lopetegui] luottaa minuun. Ehkä Madridissa niin ei ole vielä käynyt, Isco sanoi lehdistölle.

Nämä kommentit eivät toki olleet ainoat tyyliään ja kokonaisuudessaan pelaaja vaikutti olevan hyvin turhautunut tilanteeseensa Santiago Bernabéulla.

Nyt Manchester Evening News uutisoi, että Manchester City seurailee tilannetta suurella mielenkiinnolla. Joukkue tavoitteli Iscoa jo vuonna 2013, mutta tuolloin hän valitsi Madridin.

Pep Guardiola hakee vielä yhtä nimekästä hankintaa joukkueen yläkertaan ja tästä kertoo muun muassa Alexis Sánchezin ja Riyad Mahrezin tavoittelu tammikuussa. Iscolla kerrotaan olevan paljon ihailijoita manchesterilaisseurassa ja hänet nähtäisiin sopivan erinomaisesti Guardiolan pelityyliin.

Jos kesän siirtomarkkinoilla siis vaikuttaa siltä, että Isco olisi napattavissa, tulee Man City olemaan jonossa ensimmäisten joukossa.