Arvostetun brittimedia The Timesin mukaan José Mourinho haluaa uusia Manchester Unitedin puolustusta todella paljon kesän siirtomarkkinoilla.

Joukkueen laitapuolustajina ovat tällä kaudella pääsääntöisesti pelanneet 32-vuotiaat ex-laitahyökkääjät Antonio Valencia ja Ashley Young. Kaksikko on toki esiintynyt hyvin, mutta tilanne ei ole Mourinhon mielestä optimaalinen. Heidän lisäksi kyseisille pelipaikoille on ollut tarjolla Luke Shaw, Daley Blind ja Matteo Darmian. Viimeksi mainittujen kolmen pelaajan tulevaisuus Old Traffordilla on uhattuna.

Laitapuolustustaan vahvistamaan Mourinho haluaisi ainakin Juventuksen Alex Sandron. 27-vuotias brasilialainen yhdistettiin Valioliigaan jo viime kesänä. Hänen sopimuksensa Italiassa on voimassa kesään 2020, joten halvalla hän ei tule lähtemään.

Keskuspuolustukseen Man United ei ole löytänyt vielä selvää ykköstoppariparia. Tästä kertoo muun muassa se, ettei kukaan tämän kauden toppareista ole ollut avauksessa yli 22 sarjaottelussa. Eric Baillyn ongelmana on olleet loukkaantumiset ja muiden otteet ovat ailahdelleet.

Toppariosastolle ykköstavoite on Barcelonan Samuel Umtiti, jolla on sopimuksessaan tasoonsa nähden melko pieni 60 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Manchesterilaisseuran kerrotaan olevan valmis tuplaamaan ranskalaisen nykyinen palkka.