Valioliigassa oli lauantaina vilkas kahdeksan ottelun pelipäivä. Sky Sports keräsi kasaan mielenkiintoisimman tilastot näistä kamppailuista.

Kevin De Bruyne – 42

Manchester Cityn Kevin De Bruyne syötti Gabriel Jesusille voittomaaliksi jääneen 2-0-osuman Evertonia vastaan. Kyseessä oli belgialaisen 42. maalisyöttö sarjaotteluissa kaudesta 2015-16 alkaen. Lukema on paras kaikista Euroopan top 5 -sarjojen pelaajista.

Christian Benteke – 20

Crystal Palacen Christian Benteken ruuti on ollut tällä kaudella märkää. Paikoille hän pääsee, mutta viimeistelyn kanssa on isoja ongelmia. Ex-Liverpool pelaaja on hukannut Optan tilastojen mukaan peräti 20 huippupaikkaa tämän kauden aikana. Lukema on huonoin kaikista valioliigapelaajista.

Alan Pardew – 12

Lauantaina West Bromwich hävisi kotikentällään Burnleylle 2-1-lukemin. Ottelun myötä joukkueen putoaminen sarjaporrasta alemmaksi alkaa näyttämään erittäin todennäköiseltä. West Bromin valmentaja Alan Pardewin tilastot synkkenivät tappion myötä entisestään. Tappion myötä hän on kerännyt vain 12 pistettä mahdollisesta 84:stä hänen 28 edellisessä valioliigaottelussaan.

Jermain Defoe – 15

Jermain Defoe tasoitti Watfordia vastaan 2-2-loppulukemat lisäajalla. Kyseessä oli englantilaishyökkääjän 15. maali, jonka hän on tehnyt 90 peliminuutin jälkeen. Lukema on sarjan historian paras.

Romelu Lukaku – 100

Romelu Lukakusta tuli historian viidenneksi nuorin sadan valioliigamaalin rajapyykin saavuttanut pelaaja, kun hän onnistui maalinteossa Swanseaa vastaan. Katso kuusi tilastoa Lukakun osumista TÄSTÄ.