Manchester Unitedin managerintyön lisäksi hurjaa tulosta kommenttiautomaattina tekevä José Mourinho kertoo tällä kertaa, kuka on hänen kirjoissaan kauden paras manageri Valioliigassa.

Onpa mielipiteessä sitten kotiinpäinvetoa tai ei, on Mourinhon valinta hänen maanmiehensä Carlos Carvalhal. Swansean pelastustalkoissa urakoiva portugalilainen saa sarjataulukon toisessa päässä käskyttävän kollegan arvostuksen.

– Tämä mies pelastaa Swansean sarjapaikan. Hän on kauden manageri, sillä joukkue oli jo kuollut, mutta hän herätti sen uudelleen henkiin.

Kommentit kuultiin, kun Mourinhon United oli juuri voittanut Swansean 2-0. Numerot olisivat tämän mukaan voineet olla paljon suuremmat, mutta Carvalhal teki taktisesti oikein vaihtamalla kaksi pelaajaa puoliajalla.

– Moni ei olisi tehnyt sitä, mutta se paransi joukkueen suoritusta.

Swansean manageriksi joulukuussa nimitetty Carvalhal itse ryhtyi runolliseksi kuvatessaan toiveikkaita näkymiä.

– Me uimme nyt. Emme ole vesirajassa uidessamme, ja se on hyvä. Jos sille rajalle välillä painuu, niin hait iskevät ja huomaat pian olevasi pohjalla.

Vaikka United oli Swansia parempi, näkee hyvää työtä tehnyt manageri uintivertauksineen valoa kohti kevättä katsoessaan.

– Tähän asti kaikki hyvin, sillä me uimme. Meidän pitää vain uida vielä vähän nopeammin ja saada tarvittavat pisteet sarjassa pysyäksemme.

Lähde: Talksport