Keskikenttäpelaaja Mousa Dembélén sopimus Tottenhamin kanssa on voimassa vielä ensi kauden ajan.

The Telegraphin mukaan neuvottelut jatkosopimuksesta on jo aloitettu, mutta osapuolilla on eriävä mielipide uuden sopimuksen pituudesta. 30-vuotiaan Dembélén toiveissa on vuoteen 2022 ulottuva sopimus. Kyseisenä kesänä hän täyttäisi 35 vuotta.

Tottenhamin mielestä kolmen vuoden jatkosopimus on kuitenkin liian pitkä. Heidän mielestään ratkaisussa olisi liikaa riskejä, sillä Dembélé on kärsinyt viime vuosina useista loukkaantumisista. Tämä on ajanut neuvottelut ainakin hetkellisesti umpikujaan.

Spurs arvostaa pelaajaansa todella korkealla ja tietää, että hänellä riittää ottajia, jos sopuun ei päästä. Todennäköisin ratkaisu on, että neuvottelut pannaan nyt tauolle ja niitä jatketaan MM-kisojen jälkeen.