Swansean kärkipelaaja Wilfried Bony sanoo olleensa lähes minuutin ajan hiljaa, kun hän kuuli kautensa olevan ohi. Asiasta kertoo Wales Online.

Norsunluurannikkolaisen oikean polven ristiside repeytyi helmikuun ottelussa Leicesteriä vastaan. Hän oli tullut kentälle vain muutamaa minuuttia aiemmin.

– Se oli vähän hullua, ensimmäinen kontakti. Sain pallon. Oikea laitapuolustaja lähestyi vasemmalta puolelta. Yritin pelata pallon puolustajan yli. Sitten kaaduin pahasti, 29-vuotias Bony kertaa The Swans Show’ssa.

– Tunsin jotakin epämukavaa, mutta ajattelin, että ehkä kyseessä on vain kipu ja pystyn jatkamaan pelaamista. Sitten minulla oli yhä tuntemuksia jatkaessani, mutta sanoin, että se voi olla vain kipua. Kyse ei ollut ensimmäisestä kerrasta, joten en ajatellut asiaa sen enempää.

Swansea City Online

@SwanseaCityLive
Swansea City's Wilfried Bony shows scar from cruciate injury and reveals the speechless moment he was told his season was over #swans walesonline.co.uk/sport/football…

Pian sen jälkeen Bony kaatui uudelleen ja löi polvensa. Hän makasi kentän pinnassa 10-15 sekunnin ajan eikä liikkunut. Silti mielessä ei käynytkään, että kyseessä voisi olla vakava ristisidevamma.

– Pelin jälkeen minulla oli kovia kipuja. Lääkärit koskivat jalkaani ja sanoivat, että meidän kannattaa käydä kuvauksissa, pelaaja kertoo.

– Sitten paljastui, että kyseessä on eturistisidevamma. Minulla oli todella hullu olo. Kun hän kertoi sen minulle, en puhunut mitään lähes minuuttiin.

– En voinut uskoa sitä todeksi. En voinut uskoa, että olin jatkanut pelaamista. Se oli shokki. Palasin kotiin ja kerroin perheelleni, mutta minun on pidettävä pääni pystyssä. Se ei ollut ensimmäinen kerta, mutta toivon sen olevan viimeinen kerta.

Wales Online julkaisi jutun yhteydessä kuvan Bonyn arvesta.