Bournemouthin manageri Eddie Howe paljastaa, että 22-vuotias hyökkääjä Lys Mousset kärsi voimat vieneestä ”mysteerisairaudesta”.

Maaottelutauon aikana sairastunut Mousset toipui pelikuntoon ja onnistui maalinteossa viime lauantain kamppailussa Crystal Palacea vastaan. Se oli miehen kauden toinen liigamaali.

Ranskan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen matkassa ollut Mousset joutui vuodelepoon viime kuun lopussa. Väliin jäivät EM-karsintapelit Kazakstania ja Montenegroa vastaan sekä liigapeli Watfordia vastaan.

– On todellinen sääli, että Lys sairastui ollessaan maajoukkueen mukana. Se tarkoitti, ettei hän voinut pelata maansa puolesta, Howe kommentoi.

– Lähtiessään maajoukkuekomennukselle viime kuun lopulla hän oli luultavasti parhaassa vireessä, jossa hän on täällä ollut. Meidän piti käyttää aikaa saadaksemme hänet takaisin kuntoon. Hän oli heikkona, hän ei ollut syönyt, ja sairaus todella iski häneen, hän jatkaa.

– Olin todella tyytyväinen nähdessäni, että hän tuli kentälle ja teki maalin Crystal Palacea vastaan. Hän vaikutti myös enemmän itseltään.

Mousset hankittiin Le Havresta 5,4 miljoonalla punnalla kesällä 2016.

Lähde: Bournemouth Echo