Liverpool jyräsi Mestarien liigan puolivälierissä Manchester Cityn kahteen otteeseen ja selvitti ainoana englantilaisjoukkueena tiensä välieriin.

Nyt Liverpoolin pitäisi hetkeksi keskittyä taas kotimaan koitoksiin ja lauantaiseen Bournemouth-peliin. Suomen A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Olli Huttunen uskoo, että Liverpool pystyy keskittymään Valioliigaan hyvin, vaikka mahdollisuudet mestaruuteen ovat jo menneet.

– Liverpoolin panokset kasvavat kevättä kohti ja joukkue on hoitanut itselleen herkulliset asetelmat. Joukkue on talven aikana löytänyt sellaisen pelillisen varmuuden, että nyt mennään samalla hypellä loppuun asti, Huttunen painottaa Valioliiga.comille.

Huttunen uskoo, että Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp tulee sarjapeleissä antamaan vastuuta hieman normaalia laajemmalle rintamalle. Se ei silti tarkoita sitä, että Liverpoolin miehistö heikkenisi ratkaisevasti.

– Nyt Liverpoolilla on mahdollisuus antaa välillä lepoa loukkaantumisista ja kolhuista kärsiville pelaajille. Muuten isompaa rotaatiota ei varmaan kannata tehdä. Joukkueen peli on niin hyvässä iskussa, ettei sitä kannata rikkoa, Huttunen huomauttaa.

Liverpool-Bournemouth näkyy lauantaina suorana lähetyksenä osoitteessa viaplay.fi ja sen parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta Viafree.fi.