Ykkösliigassa pelaava Bristol Rovers myöntää tehneensä virheen, joka koski seuran entisen puolustajan Kevin Austinin vakavaa sairautta. Rovers väitti aiemmin Twitter-tilillään Austinin olevan kuolemansairas.

Austinilla todettiin haimasyöpä viime kesänä, mutta mies painottaa sairauden olevan hallinnassa ja lääkäreiden olevan tyytyväisiä hänen tilaansa.

– Arvostan kannattajilta ja kaikilta entisiltä seuroilta saamiani mukavia viestejä, mutta halusin kertoa ihmisille, etteivät levinneet huhut yksinkertaisesti ole totta, Austin kommentoi Swansean verkkosivuilla.

– Minulla on haimasyöpä, mutta lääkärini ovat sanoneet olevansa tyytyväisiä tämän hetken tilanteeseen, ja se on hallinnassa.

Austin korostaa, että myös hänen perheensä on kunnossa. Hän otti yhteyttä Swansean edustajiin, koska halusi ihmisten tietävän totuuden.

– Haluamme pyytää anteeksi Keviniltä ja hänen perheeltään järkytyksestä, jonka päivityksemme sosiaalisessa mediassa saattoi aiheuttaa. Toivomme hänelle hyvää hoitoihin ja olemme valmiita auttamaan hänen perhettään milloin tahansa, Rovers kirjoittaa verkkosivuillaan.

Austin työskentelee tällä hetkellä Scunthorpe Unitedin akatemiassa.