Arsène Wengerin sopimusta Arsenalin kanssa on jäljellä vielä ensi kauden ajan, mutta useiden lähteiden mukaan kuluva kausi tulee jäämään hänen viimeisekseen lontoolaisseuran peräsimessä.

The Telegraph uutisoi, että kolme henkilöä ovat vastuussa siitä, kuka tulee korvaamaan ranskalaisvalmentajan ensi kesänä. Nämä henkilöt ovat seuran toimitusjohtaja Ivan Gazidis, pääskoutti Sven Mislintat ja siirto- ja sopimusneuvotteluista vastaava Raul Sanllehi.

Lähde kertoo, että kolmikolla on vielä tällä hetkellä suuria erimielisyyksiä Wengerin seuraajasta. Gazidiksen kirjoissa hyviä vaihtoehtoja olisivat Arsenalin entinen pelaaja Mikel Arteta, AS Monacon Leonardo Jardim tai Celticin Brendan Rodgers.

Mislintat puolestaan pitää suuressa arvossa kahta Saksan Bundesliigassa työskentelevää valmentajaa. He ovat Hoffenheimin 30-vuotias Julian Nagelsmann ja Schalke 04:n Domenico Tedesco.

Sanllehin kerrotaan toivovan, että seura laittaisi kaiken peliin muun muassa FC Barcelonaa valmentaneen Luis Enriquen suhteen.