Useiden brittimedioiden mukaan Chelsean päävalmentaja Antonio Conte ei tule jatkamaan Stamford Bridgellä enää kuluvan kauden jälkeen. Italialaisvalmentajan välit seurajohtoon eivät ole parhaat mahdolliset ja tämän kauden tulokset ovat olleet odotettuja heikompia.

Useita menestyneitä huippuvalmentajia on jo huhuttu Conten tilalle. Otsikoissa ovat olleet muun muassa Luis Enrique, Massimiliano Allegri, Carlo Ancelotti ja Leonardo Jardim.

Nyt The Telegraph kuitenkin kertoo, että seura aikoo tehdä yllättävän ratkaisun ja luottaa johonkin nuorempaan vaihtoehtoon, jolla ei ole vielä kokemusta todellisesta suurseurasta vaan vahvat näytöt astetta pienemmästä joukkueesta.

Lähde nosti esiin Hoffenheimin 30-vuotiaan Julian Nagelsmannin, Huddersfieldin David Wagnerin ja AS Roman Mestarien liigan välieriin luotsanneen Eusebio Di Francescon.