Entinen Tottenhamin pelaaja Gus Poyet sanoo, että vain FA Cupin voiton myötä pohjoislontoolaisten kautta voisi pitää ”loistavana”.

Spurs on edennyt cupissa välierävaiheeseen ja kohtaa lauantaina Manchester Unitedin väliaikaisella kotiareenallaan Wembleyllä. Muissa kilpailuissa Mauricio Pochettinon miehistö ei päässyt lähellekään pokaalia.

Valioliigassa Manchester City meni menojaan jo aikaisessa vaiheessa. Liigacupissa Tottenhamin taival päättyi neljännellä kierroksella ja Mestarien liigassa neljännesvälierissä Juventusta vastaan.

– Emme voi puhua loistavasta kaudesta. Voimme puhua hyvästä kaudesta. Kausi on hyvä, jos pääsee Mestarien liigaan – sinne on erittäin vaikea päästä, mutta loistavaan kauteen tarvitaan pokaali, Poyet toteaa talkSPORTin haastattelussa.

– Mielestäni emme voi aina kritisoida Arsenalia pokaalien puutteesta ja sitten mennä Lontoon toiselle puolelle ja sanoa, että on OK, jos ei voita pokaaleita. Olin tarpeeksi onnekas ollessani siellä voittaessamme edellisen pokaalin Juande Ramosin kanssa 2008, ja se osoittaa, kuinka paljon he sitä tarvitsevat.

Pochettino on luotsannut Spursia jo lähes neljän kauden ajan.