Chelsean entinen kapteeni Dennis Wise kehottaa lontoolaisseuraa hankkimaan Jack Wilsheren, jos tämä lähtee Arsenalista ilmaiseksi tänä kesänä.

Tykkimiesten manageri Arsène Wenger myönsi torstaina, ettei hän tiedä, aikooko Wilshere allekirjoittaa hänelle tarjottua sopimusta.

– Jos Chelsea tarvitsee keskikenttäpelaajan, minä ottaisin ehdottomasti Jack Wilsheren, Wise totesi Sky Sportsin The Debate -ohjelmassa.

– Hän on ilmainen, hän on 26-vuotias ja hän on osoittanut palanneensa täyteen pelikuntoon. Näette rahasummat, jotka he ovat maksaneet Danny Drinkwaterista ja Tiemoué Bakayokosta, ja mielestäni hän on heitä parempi, hän lisäsi.

– Arsenalin fanit eivät varmasti pidä siitä, että sanon tämän, mutta hänet saa ilmaiseksi, jos hän lähtee sieltä. Menkää ja yrittäkää saada hänet. Menkää hakemaan hänet.

Wilsheren nimi on yhdistetty myös Wolverhamptoniin, mutta Wise ei usko englantilaisen päätyvän nousijaseuran riveihin.

– Mitä hänestä olisi maksettu 23-vuotiaana? 40 miljoonaa puntaa? Peluuttaisinko häntä tällä hetkellä Chelsean joukkueessa? Kyllä peluuttaisin. Laittaisin hänet N’Golo Kantén rinnalle ja peluuttaisin häntä.