Stoke näyttää olevan matkalla kohti putoamista – tasapelipiste Burnley-ottelusta ei paljoa joukkuetta lämmitä. Kapteeni Ryan Shawcross ei tälle ottelulle paljoa painoa laita, vaan sanoo koko kauden olleen ryhmältä surkea.

– Olemme kävelleet unissamme tähän tilanteeseen. Koko kautemme on ollut yhtä pettymystä, nyt tarvitaan nopeita muutoksia.

Manageri Paul Lambert oli Burnley-pelin jälkeen pahoillaan Mame Dioufin käyttämättä jääneestä maalipaikasta. Shawcrossin mukaan yksittäisten epäonnistumisten murehtiminen on turhaa.

– Tiesimme mitä meidän oli tehtävä, emmekä valitettavasti pystyneet siihen. Meillä ei valitettavasti ole sitä henkilöä, joka laittaa pallon maaliin, ja yhtä valitettavasti näytämme päästävän osumia omaan verkkoomme pelien loppuhetkillä.

Mikäli Stoke häviää ensi viikonloppuna Liverpoolille, ja muiden pelien tulokset ovat joukkueen näkökulmasta negativiisia, saattaa Pottersin liigarupeaman päätös sinetöityä jo ensi kierroksella. Liverpoolin urakka Mestarien liigassa osuu samoihin aikoihin, ja Stokessa asetetaankin tähän hienoista toivoa.

– Toivottavasti he lepuuttavat pelaajia meitä vastaan. Meidän on voitettava jäljellä olevat kolme otteluamme.

Lähde: Sky Sports