AS Roma -ikoni Francesco Totti uskoo Liverpool-manageri Jürgen Kloppin olevan suuri syy siihen, että hänen entinen joukkuetoverinsa Mohamed Salah on juuri nyt terävimmällä huipulla.

– Jossain määrin olen yllättynyt siitä, miten hyvin hän on onnistunut ensimmäisellä kaudellaan Liverpoolissa. Toisaalta taas siinä ei ole paljoa yllättävää, kun ajattelee joukkueen laatua, ja varsinkin sen valmentajaa. Klopp on mielestäni yksi parhaista koko maailmassa.

Kaksi kautta Salahin kanssa yhdessä pelannut, ja yhteensä huimat 25 kautta AS Romaa edustanut legenda on seurannut joukkueen Mestarien liigan välierävastustajaa viime aikoina tiiviisti.

– Olen seurannut useita heidän pelejään, ennen kaikkea Mohamedin vuoksi. Välieräparien arvonnan jälkeen olen katsonut joukkueen esityksiä Mestarien liigassa tähän asti. Uskon että välieristä tulee todella kovat molemmin puolin.

Historia muistuttaa Tottia itsestään, ja tämä olisikin toivonut toisenlaista arvontatulosta.

– Tietenkin muistan, että Roma hävisi Euroopan cupin finaalin heille vuonna 1984, ja siksi olisin toivonut toisenlaista arpaa. Mutta joku maanosan kolmesta parhaasta sen oli oltava, tällä kertaa jälleen Liverpool.

Totti päätti uskomattoman pelaajauransa viime vuonna.

Lähde: Four Four Two