Maalivahti Ben Hamer, 30, myöntää, että hänestä on tullut haamu Leicesterissä.

Miehen sopimus on päättymässä tähän kauteen, mutta hän on saanut yllättäen tilaisuuden näyttää osaamisensa ykkösvahti Kasper Schmeichelin nilkkavamman johdosta.

Hamer oli ensimmäistä kertaa avauksessa Valioliigassa, kun Leicester päätyi torstaina maalittomaan tasapeliin Southamptonin kanssa. Hän venyi kertaalleen huipputorjuntaan Shane Longin yrittäessä viimeistelyä.

– En oikeastaan tiedä. Nyt on se aika, kun se on päättymässä, Hamer kommentoi sopimustilannettaan.

– Jos pääsen pelaamaan, minun on onnistuttava hyvin ja tehtävä itseni huomatuksi, koska tietysti olen haamu useimmille ihmisille, koska en ole ollut kentällä pitkään aikaan, hän jatkaa.

– Se on valitettavaa eikä välillä miellyttävää, mutta on vain tehtävä töitä, harjoiteltava viikolla kovaa ja pidettävä henkeä yllä. Kun saa mahdollisuuden, on oltava valmis, ja mitä sopimuksiin tulee, uskon meidän keskustelevan pian.

Hamer aloitti Leicesterissä vuonna 2014, mutta hän on saanut neljän vuoden aikana tililleen ainoastaan 17 ottelua.

– Se on kovaa, maalivahdin elämä. Kasper on ollut jo pitkään ykkösvahti täällä, ja on vain tuettava häntä ja toivottava, että mahdollisuuksia tulee. Kun niitä tulee, ne on hyödynnettävä. En tiedä, kuinka kauan hän on sivussa, mutta jos saan ensi viikolla uuden mahdollisuuden, aion käyttää sen.

Lähde: Leicester Mercury