Evertonin managerin Sam Allardycen mielestä Morgan Schneiderlin alkaa vähitellen päästä entiselle tasolleen, kertoo Sky Sports.

Keskikenttäpelaaja Schneiderlin oli vakuuttava maanantai-illan 1–0-voittopelissä Newcastlea vastaan. Kannattajat osoittivat seisaaltaan suosiota, kun hän tuli toisella puoliajalla vaihtoon niin sanotun puujalan takia.

Vielä helmikuun kamppailussa Crystal Palacea vastaan Schneiderlinille vihellettiin. Manchester Unitedista 20 miljoonalla punnalla hankitun pelaajan ajanjakso Goodison Parkilla on ollut vaikea.

– Ennemmin tai myöhemmin hänen on löydettävä itsensä siltä tasolta, jolla hän aiemmin pelasi. Joskus vie aikaa löytää itsensä – mielestäni – luultavasti epäonnistuneen United-siirron jälkeen, Allardyce toteaa.

– Ensimmäistä kertaa hän löytsi itsensä tilanteesta, ettei päässyt juurikaan pelaamaan joukkueessaan. Sitten hän tuli Evertoniin ja yrittää saada uran takaisin raiteilleen ja osoittaa uudestaan, mitä hän osaa. Joskus se vie hieman aikaa.

Allardycen mukaan koko joukkue kärsi itseluottamuksen puutteesta tämän kauden alussa, mutta nyt asiat ovat korjaantumassa.

– Mielestäni itseluottamus on menossa oikeaan suuntaan.