Brightonin manageri Chris Hughton pitää Burnleyn kannattajien käytöstä “häpeällisenä”, kertoo The Argus -lehti verkkosivuillaan.

Vierasjoukkueen laitapuolustaja Gaëtan Bong joutui yleisön silmätikuksi lauantaina Turf Moorilla ottelussa, joka päättyi 0–0-tasapeliin. Kamerunilaiselle buuattiin pelin aikana äänekkäästi.

[readmore from=Gaetan-Bong]

Bong väitti aiemmin tänä vuonna, että Burnleystä kotoisin oleva West Bromwichin Jay Rodriguez olisi solvannut häntä rasistisesti. Syyte meni kuitenkin nurin Englannin jalkapalloliiton (FA) tutkinnan jälkeen, sillä näyttöä ei ollut.

– Mielestäni Burnleyn kannattajien reaktio aina Gaëtanin saadessa pallon oli häpeällinen. Heidän pitäisi katsoa kahta lausuntoa, riippumattomalta komissiolta ja FA:lta, Hughton kommentoi pelin jälkeen.

Liitto kertoi aiemmin uskovansa, että valitus tehtiin hyvässä uskossa eikä pahantahtoisesti.

– Hän on äärimmäisen kurinalainen ja vahva yksilö. Se on asia, joka tapahtui. Se ei ole lainkaan kivaa, mutta hän on tarpeeksi iso ja vahva selviytymään siitä – kuten hänen suorituksensa osoitti. Olin uskomattoman yllättynyt (buuauksista), en todellakaan odottanut sitä, Hughton kehui suojattiaan.