Arsène Wenger marssitti Man Unitedia vastaan kentälle nuorimman Valioliigassa tällä kaudella nähdyn avauskokoonpanon. Toisena topparina pelasi koko ottelun 20-vuotias Konstantinos Mavropanos. Kreikkalainen oli 200. pelaaja, joka teki debyyttinsä liigassa Wengerin alaisuudessa.

Mavropanosin lisäksi juniori-ikäisistä pelaajista edukseen esiintyivät Reiss Nelson ja Ainsley Maitland-Niles, joka valittiin koko ottelun parhaaksi pelaajaksi. Wenger kommentoi tulevaisuuden toivoja.

– Minun seuraajani katsoo tämän pelin, ja toivottavasti tulee positiiviseen lopputulokseen poikien suorituksista. Minä näen heidät Arsenalin mahdollisena tulevaisuutena, ja jotkut heitä ovat osoittaneet sataprosenttisesti, että kuuluvat siihen.

Maitland-Niles kuuluu niihin pelaajiin, joiden kenttäaikaa edustusjoukkueessa Wenger on kasvattanut jo useammalla kaudella.

– Ainsleystä alkaa hiljalleen kuoriutua se pelaaja, joka uskon että hän voi parhaimmillaan olla keskikentän puolustavassa roolissa.

Nuoren topparin suoritus yllätti osin myös managerin.

– Mavropanos on osoittanut huippuluokan laatua harjoituksissa, mutta on vain harvoja pelaajia, jotka onnistuvat vielä harjoituksia paremmin isoissa peleissä, paineen alla. Uskon että hän yllätti kaikki meidät otteillaan Unitedia vastaan.

Lähde: The Telegraph