Arsenalin kykyjenetsintätoiminnan päällikkö Sven Mislintat haluaa Željko Buvačin Arsène Wengerin seuraajaksi. Asiasta kertoo Sky Sports.

Buvač on nimi, joka on noussut vahvasti otsikoihin viime päivinä. Bosnialainen valmentaja toimi Jürgen Kloppin valmennusryhmässä peräti 17 vuotta, kunnes Liverpool yhtäkkiä tiedotti että Buvač on loppukauden sivussa (lue uutinen tästä). Tiedote tuli kummalliseen aikaan, sillä Liverpoolilla oli edessään Mestarien liigan välierien toinen osaottelu. Seura tai Klopp eivät ole halunneet kertoa asiasta yksityiskohtia.

Buvačin suhteen spekuloinnit ovat edenneet kahteen eri suuntaan. Toisten tahojen mukaan kyse on henkilökohtaisesta asiasta, ja että Buvač palaa tapauksen jälkeen Liverpooliin. Toisten tahojen mukaan Buvač on siirtymässä toiseen seuraan.

[readmore from=Zeljko-Buvac]

Aiemmin jo The Times kertoi, että Buvač olisi haluttu mies Arsenalin ensi kauden valmennusryhmään. Nyt Sky menee vielä pidemmälle kertoessaan, että ikänsä kakkosvalmentajana toiminut Buvač halutaan suoraan Arsenalin seuraavaksi päävalmentajaksi. Tai ainakin Mislintat haluaa.

Skyn mukaan Mislintat haluaa muodostaa Arsenaliin uuden kolmikannan. Buvač, jalkapallopuolen johtaja Raul Sanllehi ja hän itse voisivat parhaiten tuoda pitkän aikavälin menestystä Arsenaliin.