Mestarien liigan finaali on edessä lauantaina, kun Real Madrid ja Liverpool iskevät yhteen Kiovassa. Harvalla Veikkausliigassa pelanneella pelaajalla on kokemusta näiden joukkueiden kohtaamisesta, mutta Valeri Popovitšilla sitä on. Hän pelasi aikoinaan Moskovan Spartakin paidassa Real Madridia vastaan ja oli Hakan mukana kesän 2001 Liverpool-otteluissa.

– Tietysti Real Madrid on tämän ottelun suosikki, mutta olisi se mukavaa, jos voittajan nimi olisi välillä joku toinen, Popovitš viittaa Realin kahteen peräkkäiseen Mestarien liigan voittoon.

Realilla on Popovitšin mielestä otteluun lähdettäessä pieni etu.

– Liverpool ei ole pelannut tosipelejä pariin viikkoon, kun Real sen sijaan pelasi vielä viime viikonloppuna sarjaottelun. Tässä asiassa Liverpool antaa vähän tasoitusta, sillä pelituntumalla on aina merkityksensä, Popovitš painottaa Valioliiga.comille.

– Liverpoolin etu on sen sijaan se, että he voivat lähteä vähän pienemmillä paineilla peliin. Real Madridille tässä on kyseessä melkein pakkovoitto kauden pelastamiseksi.

Ottelun alla Popovitš nostaa etenkin yhden pelaajan merkityksen esille.

Mohamed Salah’n kunnosta on Liverpoolin menestys paljon kiinni, Popovitš huomauttaa.

Mestarien liigan finaali näkyy lauantai-iltana suorana lähetyksenä osoitteessa viaplay.fi ja sen parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viafree.fi.