Entinen Liverpool-pelaaja Dietmar Hamann kyseenalaistaa Loris Kariuksen käytöksen lauantain Mestarien liigan finaalissa. Redsin saksalaistorjujan kaksi kohtalokasta virhettä Real Madridia vastaan maksoivat joukkueelle turnausvoiton.

Karius pyyteli ottelun jälkeen kyyneleet silmissä Liverpool-kannattajilta anteeksiantoa. Hamann ei tunne sympatiaa maanmiestään kohtaan.

– Sympatiani Kariusta kohtaan on rajallista. Meidän ei tarvitse keskustella siitä, että hänen kaksi virhettään ratkaisivat finaalin. Se mistä en pitänyt, oli hänen käytöksensä ottelun jälkeen, Hamann sanoi Sport Bildille.

– Oman kärsimyksensä näyttäminen julkisesti oli sen sijaan tarpeetonta, kuten myös hänen itkuisa pyyntö anteeksiannosta kannattajilta.

Hamannin mielestä Kariuksen ego ei ole tasapainossa miehen saavutusten kanssa Liverpoolissa.

– Liverpool-kannattajat antavat anteeksi tähdilleen samoin kuin muutkin seurat. Yksi poikkeus on, jos egosi ei vastaa esityksiä. Karius ajelee ympäri Liverpoolia LK1-rekisterikilvillä ja tekee itsestään numeron jokaisessa paikassa. Se on jotain mitä Cristiano Ronaldo voisi tehdä Real Madridissa. Hän on voittanut viidesti Mestarien liigan.

– Karius ei ole vielä saavuttanut mitään urallaan. Hänen pitäisi olla tyytyväinen saatuaan mahdollisuuden Jürgen Kloppin maailmanluokan seurassa.

Lähde: Sky Sports