Italialaisseura Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis sanoo valinneensa Carlo Ancelottin uudeksi päävalmentajaksi Antonio Conten sijaan, koska tämä ei vaatimalla vaatinut pelaajahankintoja.

Chelsean ex-luotsi Ancelotti korvasi Napolin peräsimessä Maurizio Sarrin, jonka puolestaan odotetaan olevan Conten seuraaja Stamford Bridgellä.

– Toivottavasti hän (Ancelotti) pysyy meillä kymmenen vuotta, mutta minun on aina ajateltava seuran etua, De Laurentiis kommentoi.

[readmore from=Antonio-Conte]

– Toimin aina objektiivisesti enkä salli innokkuuden ottaa valtaa. Älkää olko huolissanne, Carlon kanssa teemme sen mitä pitääkin. Carlon kanssa meillä on tullut vuosien saatossa sellainen olo, että hän on mies, joka on aina antanut meille rauhan tunteen.

– Kun hän pyysi minulta joitakin pelaajia, minä sanoin ”ei”. Hän ei vaatimalla vaatinut kuten Conte. Hän ymmärsi ja teki sen suurella lempeydellä.

De Laurentiisin mukaan Ancelotti ei ole henkilö, joka käyttäisi Napolia ainoastaan ponnahduslautana johonkin toiseen tehtävään.

– En koskaan unohda sitä, kun Conte kosiskeli minulta (toppari Kalidou) Koulibalya, nousten 58 miljoonaan euroon asti Chelsean kanssa. Sanoin hänelle ”Mitä minä voin tehdä 58 miljoonalla eurolla?”

– Raha on väline, ei päämäärä. Päämäärä on Koulibaly.

Lähde: Goal