Valioliigasta pudonneen Swansean entinen manageri Bob Bradley on antanut Yhdysvalloissa kommentteja ex-seuransa tilanteesta.

LAFC:n peräsimessä tätä nykyä työskentelevä Bradley ei onnistunut pääsemään missään vaiheessa Swansean kannattajien suosioon.

– Lähtöpäivästäni lähtien olen seurannut jokaista ottelua ja haluan edelleen, että Swansealla menee hyvin, 60-vuotias Bradley sanoo.

– Tunnen historian ja kannattajat, ja olin erittäin tyytyväinen viime vuonna, kun Paul Clement tuli sisään ja he löysivät keinon säilyä sarjassa. Samalla tiedän, että tänä vuonna tapahtui myös iso pettymys.

Joulukuussa 2016 potkut saanut yhdysvaltalainen sanoo saavansa edelleen viestejä Britanniasta ja jopa joiltakin kannattajilta.

– Tiedän, että löytyy paljon kannattajia, joita en oppinut tuntemaan ja jotka eivät puhu minusta hyvää, mutta se on heidän ongelmansa. He eivät käyttäneet aikaa oppiakseen tuntemaan minut. Ne, joista kuulen, ovat hyviä ihmisiä, ja se on syy, miksi edelleen katson heidän pelejään ja kannatan seuraa.

Bradleyn mukaan Swansean pitää nyt tehdä vaikeita päätöksiä, mutta hän toivoo seuran nousevan mahdollisimman nopeasti takaisin korkeimmalle sarjatasolle.

Lähde: Wales Online