Zinédine Zidanen lähtö Real Madridin peräsimestä voi vaikuttaa Tottenhamiin merkittävästi. Spurs-manageri Mauricio Pochettino on nimittäin espanjalaismedian mukaan ykkösehdokas ranskalaisen korvaajaksi.

Pochettino teki juuri myös rahakkaan jatkosopimuksen (lue lisää tästä).

West Ham -puolustaja Pablo Zabaleta näkee Pochettinon lähdön Madridiin mahdollisena. Argentiinalainen tuntee maanmiehensä hyvin pelattuaan hänen kanssaan yhdessä Espanyolissa.

– Hän tekee hyvää työtä Englannissa ja pidensi juuri sopimustaan Tottenhamin kanssa, joten hän on onnellinen siellä. Mutta jos tulisi mahdollisuus ottaa iso joukkue haltuun, hän tekisi sen, Zabaleta sanoi Marcalle.

Pochettino siirtyi Tottenhamin peräsimeen kesällä 2014 Southamptonista. Argentiinalainen on johdattanut Spursin kolmena kautena kolmen kärkeen Valioliigassa.