Mario Götze oli yksi Jürgen Kloppin avainpelaajista, kun saksalaisvalmentaja teki kovaa jälkeä Borussia Dortmundin peräsimessä.

Kaksikon tiet ovat sen jälkeen eronneet, kun Klopp lähti Valioliigaan ja Götze kävi Bayern Münchenissä, kunnes palasi sieltä takaisin Dortmundiin.

Nyt 26-vuotias Götze paljasti, että hän oli kaksi vuotta sitten lähellä siirtyä Bayernista Liverpooliin takaisin ”jalkapalloisänsä” alaisuuteen. Hän myös vihjasi, että tuo halu on edelleen olemassa.

– Olen kasvanut ”Kloppon” joukkueessa ja hän on ollut minulle kuin jalkapalloisä. Esimerkiksi Pep Guardiola on täysin erinlainen valmentaja. Guardiola oli taktisesti ja teknisesti yksi parhaista, mutta minulle jäi kuva, että hän ajattelee vain kentällä tapahtuvia asioita eikä ihmisiä, Götze vertasi kahta entistä valmentajaansa.

– Päätin jättää Bayernin ja silloin Klopp oli halukas hankkimaan minut Liverpooliin. Olin myös kiinnostunut palaamaan hänen alaisuutensa ja tuo halu on olemassa edelleen. Hän on todella hyvä valmentaja ja sen takia se on aina vaihtoehto.

– Päätin lopulta palata Borussia Dortmundiin, mutta päätös ei todellakaan johtunut Liverpoolista tai Kloppista.

Lähde: FourFourTwo