Manchester Unitedin kerrotaan etsivän vahvistusta puolustukseensa kesän siirtomarkkinoilta. Haussa uskotaan olevan sekä toppari että laitapuolustaja.

Ashley Young ja Antonio Valencia olivat kaudella 2017-18 José Mourinhon ykkösvaihtoehdot puolustuksen laidoille, mutta kummallakin heistä on jo ikää yli 30 vuotta.

Saksalaismedia Bildin mukaan Man United on mahdollisesti löytänyt etsimänsä vahvistuksen laidalle, sillä sen kerrotaan olleen yhteydessä FC Augsburgiin ja ilmaisseen kiinnostuksensa Philipp Maxia kohtaan.

24-vuotias puolustuksen vasemmalla laidalla viihtyvä saksalainen on ollut nuorena sekä Bayern Münchenin että Schalke 04:n organisaatiossa, mutta lopullisen läpimurtonsa hän teki vasta juuri päättyneellä kaudella.

Max pelasi Bundesliigassa yhteensä 33:ssa ottelussa ja syötti huimat 13 maalia. Ainoastaan Bayernin Thomas Müller oli sarjan syöttöpörssissä hänen edellä.

Pelaajan hintalapun arvioidaan olevan noin 40 miljoonaa euroa. Vielä kolme vuotta sitten Augsburg sai hänet alle 4 miljoonalla eurolla.