Englannin kapteeni Harry Kane on tällä hetkellä yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Tottenhamin kärki on pelannut vakuuttavasti MM-kisoissa, josta osoituksena on maalipörssin kärkipaikka viidellä osumalla.

Kane nousi Valioliigan huipulle kaudella 2014-15. Sitä ennen Kane kiersi lainalla pienemmissä seuroissa ympäri Englantia. Vastuu Tottenhamin edustusjoukkueessa tuntui olevan kiven alla.

Italialainen maalivahti Marco Amelia kertoi Mediaset Premiumille, että Kane olisi ollut lähellä siirtyä Livornoon, Italiaan vuonna 2013. Amelia vietti lyhyen aikaa Chelseassa ja mies tuntee erittäin hyvin Livornon seurapresidentti Aldo Spinellin.

– Vuonna 2013 Harry Kane oli todella lähellä siirtyä Livornoon ja Spinelli potkii itseään yhä siitä. Se oli lopulta pelaajan päätös. Kane oli silloin vielä todella nuori ja hän päätti pysyä Englannissa, Amelia kertoi.

Livorno pelasi kauden 2013-14 Serie A:ssa, mutta putosi kauden päätteeksi Serie B:hen. Ensi kaudella Livorno pelaa taas sarjanousun myötä Serie B:ssä.