West Hamille on tarjottu mahdollisuutta ottaa Dimitri Payet takaisin. Ranskan maajoukkuemies myytiin alle kaksi vuotta sitten Marseilleen ja keskikenttäpelaaja poistui seurasta riitaisissa merkeissä (lue lisää).

Guardianin mukaan Payet’n edustajat ovat kysyneet nyt West Hamilta, onko seura kiinnostunut ostamaan vanhan luottopelaajansa takaisin kesällä. Hammersin uskotaan pohtivan siirron mahdollisuutta.

Payet’n lähtötavan huomioiden tärkeää on ennakoida kannattajien reaktiota. Marseille myös vaatii todennäköisesti enemmän West Hamilta kuin tammikuussa 2017 maksamansa 28 miljoonan euron siirtosumma oli.

Uusi valmentaja Manuel Pellegrini on myös kysynyt seuran kokeneimpien pelaajien mielipidettä Payet’n tuomisesta takaisin. Chileläisen uskotaan saaneen myöntävän vastauksen.

Payet oli ensimmäisellä kaudellaan Hammers-kannattajien suuri suosikki. Yhdeksän maalia tehnyt ja 12 maalisyöttöä kerännyt taituri johdatti lontoolaisjoukkueen tuolloin seitsemänneksi.

Payet muuttui seuraavana syksynä sankarista konnaksi pyydettyään siirtoa West Hamin ollessa putoamistaistelussa. Paluu Lontooseen olisi lähtökohdilta hyvin epätodennäköistä.