West Ham on viimeistelemässä peräti kolmea hankintaa. Asiasta kertoo The Times.

Kolmesta kaksi on eurooppalaisittain nimimiehiä. Hammersiin ovat nimittäin siirtymässä runsaasti otsikoissa olleet Jack Wilshere ja Andri Jarmolenko. Kolmas mies on tuntemattomampi, Fabián Balbuena.

Wilsherestä West Hamin ei tarvitse maksaa korvausta, sillä hänen sopimuksensa Arsenalin kanssa päättyi kesä-heinäkuun vaihteeseen. Timesin tietojen mukaan Hammersin kolmen hankinnan rumba alkaa nimenomaan Wilsherestä, jonka kanssa seura on tekemässä kolmivuotisen sopimuksen.

Seuraavana listalla on Jarmolenko, jonka West Ham on ostamassa Borussia Dortmundista. Lehtitietojen mukaan noin 20 miljoonan euron siirtokorvaus on jo sovittu. 28-vuotias Jarmolenko siirtyi Dortmundiin vain vuosi sitten. Hänet hankittiin Barcelonaan siirtyneen Ousmane Dembélén tilalle. Laitahyökkääjänä operoiva Jarmolenko pelasi viime kaudella Bundesliigassa 18 ottelua tehoin 3+5.

[readmore from=siirtouutiset]

Triplahankinta on tarkoitus päättää Corinthiansissa pelaavaan Balbuenaan. Kyseessä on 26-vuotias toppari, joka viime kaudella pelasi yhteensä 14 ottelua. Paraguayn maajoukkueessa mies on pelannut kuusi kertaa.

West Ham on tänä kesänä tehnyt jo kolme hankintaa. Seuraan ovat siirtyneet toppari Issa Diop, maalivahti Lukasz Fabianski ja oikea laitapakki Ryan Fredericks.