Aston Villan ajat ovat kovat; ensin epäonnistuminen nousukarsinnassa Valioliigaan, nyt taloudellinen todellisuus. Manageri Steve Bruce aikoo pysyä uppoavassa laivassa, mutta myöntää tähtipelaajien myymisen olevan välttämätöntä.

– Tilanne on melko raaka täällä. Kukaan ei sääli Villaa, koska taloustilanteessa olemme ajaneet itsemme hankalaan väliin. Meidän on pakko valmistautua luopumaan tärkeistä pelaajista.

Pakotietä taloudellisten realiteettien tilanteesta ei siis ole.

– Puhuin seuran omistajan kanssa joitain päiviä sitten, ja sanoin että on tehtävä epämieluisia päätöksiä. Rahaa on pakko saada.

Yksi myyntiin joutuvista pelaajista on Jack Grealish.

– Olen todella nauttinut työskentelystä hänen kanssaan. Jack on ilman muuta monen seuran kiikarissa, pelattuaan loistavat kuusi viimeistä kuukautta. Hän on 22-vuotiaana muistuttamassa maailmaa siitä, miten uskomaton pelaaja, ja poikkeuksellinen lahjakkuus on. Tällaista tyyppiä ei haluaisi menettää, mutta tosiasia on, että niin tulee käymään. Meidän on pakko pitää seura pyörimässä, taloudellisen reilun pelin sääntöjen mukaan.

James Chester ja Jonathan Kodja saattavat myös jo pelata muualla, kun Villa aloittaa kautensa Hullia vastaan.

– On oltava rehelinen kannattajia kohtaan; näinkin saattaa käydä. Minulle itselleni olisi ehkä ollut helpompaa lähteä myös. Harkinnan jälkeen tulin kuitenkin siihen tulokseen, että seura on pulassa, ja kykyni taiteilla rahatilanteen kanssa tulee sille todella tarpeeseen.

Lähde: Sky Sports