Chelsean linkit Italiaan, etenkin Maurizio Sarrin managerinimityksen jälkeen, ovat olleet aktiivisia. Jorginhon, ja odotetun Daniele Ruganin kiinnitysten lisäksi Blues on tiettävästi kiinnostunut muutamastakin viimeksi mainitun seuratoverista.

Gonzalo Higuaín lienee siirtymässä Juvesta, viimeistään Cristiano Ronaldo -kaupan jälkeen, ja maalintekijää kaipaava Chelsea on luonnollisesti yksi halukkaista ottajista.

Premium Sportin mukaan ensimmäinen tarjous, joka koski sekä Rugania että Higuaínia, oli summaltaan 90 miljoonaa euroa, minkä Juventus torjui. Seura haluaa tietojen mukaan argentiinalaishyökkääjästä noin 60 miljoonaa euroa, kun Rugani saattaisi lähteä kahdella kolmasosalla tästä.

Edellä manittujen lisäksi lisäksi viime tiedot kertovat aikeista kaapata 28-vuotias keskikenttämies Miralem Pjanic uudistuvan ryhmän riveihin.

Sky Italian käsityksen mukaan Pjanic on vastikään palkannut agentikseen Fali Ramadanin, jonka siteet Chelseaan ovat viime aikoina olleet tiiviit. Ramadani edustaa lontoolaisia Rugani-neuvotteluissa, ja oli mukana myös Sarrin siirrossa Napolista.

Bosnia-hertsegovinalaisen Pjanicin sopimus Juventuksen kanssa ulottuu kesään 2021.