Venäjän paidassa MM-kisoissa vakuuttavasti pelannut Aleksandr Golovin on ollut jo pidemmän aikaa Chelsean kiikarissa. Moskovan TsSKA:n puheenjohtaja Yevgeny Giner kommentoi sopimuspelaajansa tilannetta.

Ginerin mukaan TsSKA on valmis luopumaan 22-vuotiaasa Golovinista.

– Uskon, että hänestä voi tulla suuri tähti. En ole varma voiko se tapahtua Venäjän liigassa. Valioliigan tai Espanjan La Ligan taso on niin paljon korkeampi. Meidän täytyy päästää hänet menemään, ettemme pilaa häntä, Giner myönsi venäläiselle Sport24-sivustolle Sky Sportsin mukaan.

Giner puhui kuitenkin avoimesti, että kiinnostuneita seuroja on muitakin kuin vain Chelsea. Mitään päätöksiä ei vielä keskiviikkona ainakaan oltu tehty, mutta lähipäivinä saattaa tapahtua.

– Kun saamme tarjouksen, pyrimme aina neuvottelemaan avoimesti. Itse asiassa Monacon varapuheenjohtaja Vadim Vasilyev vieraili luonamme ja kyseli Golovinista.

– Jos puhumme Chelseasta, heidän kanssaan ei ole sovittu mitään. Päätös hänen siirrostaan tehdään luultavasti muutaman päivän sisällä, Giner totesi.

Ginerin puheista päätellen Chelsealla voi tulla hoppu tehdä tarjous Golovinista. Toisaalta Ginerin puheet voivat olla myös peliä, jotta Chelsea mahdollisesti kiirehtisi tarjouksen kanssa. Näillä näkymin melko varmaa on vain se, että Golovin siirtynee kesän siirtoikkunan aikana vielä pois TsSKA:sta.