Chelsean tuore päävalmentaja Maurizio Sarri on pikkuhiljaa laittamassa verkkoja vesille kesän siirtoikkunan kannalta. Kohteet löytyvät Juventuksesta.

Chelsean on huhuiltu jo pidemmän aikaa olevan kiinnostunut Juventuksen hyökkääjä Gonzalo Higuaínista. Lisäksi Sarrin toiveissa on myös Juventuksen puolustaja Daniele Rugani.

Molemmat pelimiehet ovat Sarrille tuttuja. Higuaínin kanssa nykyinen Chelsea-manageri työskenteli Napolissa ja Rugani on Sarrille tuttu Empolista.

Sky Italyn mukaan Chelsea on nyt tehnyt aloitteen siirron kannalta ja lähestynyt Juventusta alustavien keskustelujen merkeissä. Juventuksen tilanne on se, että heidän on luultavasti myytävä joitain pelaajiaan pysyäkseen Fifan taloudellisten Fair Play -sääntöjen puitteissa. Juventus maksoi yli 100 miljoonaa euroa hiljattain Cristiano Ronaldosta.

Chelseassa saattaa vielä tapahtua paljon siirtoikkunan aikana. Ykkösvahti Thibaut Courtois sekä tähtipelaaja Eden Hazard ovat olleet vahvasti linkitettyinä lähtemään Lontoosta. Sarri on kertonut haluavansa pitää ehdottomasti kiinni Hazardista, mutta se saattaa olla hankalaa.

Courtois’n tilalle ollaan tuomassa joko vanhaa tuttua Petr Cechiä Arsenalista tai Kasper Schmeichelia Leicesteristä.