Liverpoolissa saattaa käynnistyä pian tyhjennysmyynti, kun manageri Jürgen Klopp pyrkii saamaan joukkuettaan kokoon ennen kauden alkua. Yksi potentiaalisista lähtijöistä on viime kauden Wolfsburgissa lainalla pelannut hyökkääjä Divock Origi.

Liverpool Echo -lehden mukaan seura on asettanut Origille 30 miljoonan euron hintapyynnön. Lehden mukaan ainakin La Liga -seura Valencia olisi kiinnostunut Origista.

Lisäksi Liverpoolista saattaa häippästä vielä kesän siirtoikkunan aikana Danny Ings, Marko Grujic, Sheyi Ojo, Lazar Marković, maalivahti Simon Mignolet sekä Pedro Chirivella.

Vähälle vastuulle jäänyt hyökkääjä Ings ei matkustanut joukkueen mukana Yhdysvaltoihin harjoituskiertueelle. Klopp haluaisi pitää kiinni Ingsistä, mutta hyökkääjä haluaa enemmän peliaikaa tulevalla kaudella eikä sitä välttämättä ole tarjolla Liverpoolissa.