Roy Hodgsonin valmentama Crystal Palace tarvitsee keskikentälleen pelaajia. Yohann Cabayen sopimus päättyi kesällä, ja ranskalainen siirtyi ansaitsemaan eläkerahoja Al Nasriin. Ruben Loftus-Cheekin laina Chelseasta puolestaan päättyi, eikä sen jatkosta ainakaan vielä olla sovittu.

Seura on Sky Sportsin tietojen mukaan parhaillaan selvittämässä kahden keskikenttämiehen siirtomahdollisuutta Selhurst Parkille. Toinen tulee läheltä; West Hamin Cheikhou Kouyatén suhteen neuvottelut seurojen välillä ovat tietojen mukaan jo käynnissä.

Uutena nimenä esiin on noussut AS Roman Maxime Gonalons, josta Palace on tietojen mukaan tehnyt noin 10 miljoonan euron tarjouksen. Kouyatén hinnan arvioidaan olevan vielä hieman korkeampi. Molemmat pelaajat toisivat Eaglesiin kokemusta, Gonalons on 29-vuotias, Kouyaté 28.