Entinen valioliigapelaaja Steve McManaman uskoo Manchester Cityn uusivan liigamestaruutensa alkavalla kaudella.

Ennätyksiä rikkonut City oli viime kaudella aivan ylivoimainen. Pisteitä kertyi 100 ja maaleja 106 – eroa sarjakakkoseen Manchester Unitediin oli 19 pistettä.

City pitää tiukasti kiinni avainpelaajistaan ja on vahvistanut miehistöään tämän kesän aikana Riyad Mahrezilla.

– Manchester City oli niin dominoiva, että se saa miettimään, pystyvätkö he jatkamaan sillä tavalla. He ovat ehdottomasti suosikkeja Valioliigan voittajaksi tällä kaudella, toteaa McManaman.

Liverpoolin paidasta tuttu McManaman on ollut vaikuttunut Jürgen Kloppin pelaajahankinnoista. Anfieldille ovat jo saapuneet Fabinho, Naby Keïta, Xherdan Shaqiri ja Alisson.

– Liverpool on tehnyt erinomaisia siirtoja siirtoikkunan aikana. Joillakin muilla seuroilla on hieman kirittävää.

– Kaikki Liverpoolin fanit toivovat, että he pystyvät antamaan painetta Citylle. Heidän vuotensa oli loistava, mutta he eivät saavuttaneet mitään.

McManaman uskoo Liverpoolin päätyvän alkavalla kaudella kakkoseksi. Seuraavat sijat menevät hänen papereissaan Tottenhamille ja Arsenalille.

Unai Emery on tullut sisään ja tuonut neljä tai viisi pelaajaa, joten on erittäin mielenkiintoista nähdä, miten heillä menee. Hän teki siirtonsa aikaisin. Tottenham saattaa vielä tehdä joitakin hankintoja. Heillä oli paljon pelaajia mukana MM-lopputurnauksen viimeisessä vaiheessa, joten he ovat limbotilanteessa jonkin aikaa.

Steve McManamanin arvio TOP 4:stä kaudella 2018–19

1. Manchester City
2. Liverpool
3. Tottenham
4. Arsenal

Lähde: Mirror