Uutisoimme aiemmin perjantaina, että Chelsean edustajat ovat The Times -lehden mukaan Torinossa neuvottelemassa Daniele Ruganin siirrosta, lue lisää tästä. Ruganin agentti vahvisti Juven saaneen tarjouksen suojatistaan.

Ruganin agentti ei halunnut paljastaa tarjouksen kokoluokkaa.

– Chelsea on tehnyt todella merkittävän tarjouksen Ruganista. Juventus ei kuitenkaan halua tehdä siirtoa, eivätkä he halua myydä pelaajaa, Ruganin agentti Davide Torchia kertoi Radio Vecchialle.

Ruganin siirtoon saattaa kuitenkin vaikuttaa se, mitä Juventus tekee AC Milanin puolustaja Leonardo Bonuccin suhteen. Bonucci on väläytellyt lähtöhaluistaan ja miestä on huhuiltu Juventukseen.

– Kuten Bonuccin tilanteessa, kaikki vaikuttaa olevan mahdollista.

Mikäli Bonucci siirtyisi Juveen, saattaisi seura olla valmis myymään Ruganin.

– Näin meidän kesken Giuseppe Marottan (Juventuksen toimitusjohtaja) sanat tulivat selväksi. Bonucci vaikuttaa minun mielestäni olevan jo Juventuksen pelaaja. Jos hän vielä alentaa palkkapyyntöään, se on vielä selvempää, Torchia sanoi.

Marotta sanoi aiemmin, että mies on tietoinen Bonuccin lähtöhaluista ja heidän välillään on täysi kunnioitus. Marotta ei kuitenkaan vielä puhunut mahdollisesta siirrosta, koska hänen mielestään Juven kokoonpano puolustuspään osalta on täynnä.