Mestaruussarjan viime kaudella voittanut Wolverhampton on hankkinut viime vuosina joukkueeseensa useita portugalilaispelaajia. Huhujen mukaan seuraavaksi vuorossa saattaa olla muun muassa Real Madridia edustanut Pepe.

35-vuotias toppari on pelannut kesästä 2017 alkaen turkkilaisseura Besiktasissa, mutta nyt maan suosittu urheilumedia Fanatik uutisoi, että Wolves haluaa hänet itselleen.

Lähteen mukaan Besiktas on valmis luopumaan Pepestä, jos siirtosummasta päästään sopuun. Turkkilaisseura haluaisi kokeneesta puolustajasta noin 7 miljoonaa euroa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, mitä mieltä Wolves on pelaajan hintalapusta.

Wolverhamptonissa pelaa tällä hetkellä seitsemän Portugalin kansallisuuden omaavaa pelaajaa. Taustana tälle on se, että joukkueen portugalilaisvalmentaja Nuno Espírito Santo on erittäin hyvä ystävä muun muassa Cristiano Ronaldon asioita hoitavan portugalilaisagentti Jorge Mendesin kanssa.