Thomas Lam saattaa jäädä sittenkin Nottingham Forestiin. Mestaruussarjaseuran valmentaja Aitor Karanka on vakuuttunut Suomen maajoukkuemiehen hyvistä otteista harjoituskaudella.

Lamin onnistumiset ovat houkutelleet Karankaa pitämään suomalaisen. Forestin puolustuslinjassa Michael Dawson, Joe Worrall, Jack Robinson, Danny Fox ja Tobias Figueiredo ovat jokainen nokkimisjärjestyksessä edellä.

24-vuotias Lam voi pelata myös keskikentän pohjalla, mutta siellä kilpailua tuovat Jack Colbackin, Ben Watsonin ja Liam Bridcuttin kaltaiset nimet.

– Hän on pelaaja, joka voi pelata topparina ja hän on pelannut myös keskikenttäpelaajana. Hän on hyvä pelaaja ja yksi lisää, jonka kohdalla minulla on pohdittavaa. Hän pärjää hyvin. Hänen asenteensa on ollut hyvä saavuttuaan, Karanka kommentoi Nottingham Postille.

Lam vietti viime kauden lainalla Twentessä. Suomalainen avasi Hollannin pääsarjassa 28 ottelussa ja teki kolme maalia.