Everton tiedotti maanantaina kotisivuillaan solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen kokeneen hollantilaismaalivahdin Maarten Stekelenburgin kanssa. 35-vuotias Stekelenburg muistetaan kenties parhaiten vuoden 2010 MM-finaalista.

Valtaosan urastaan Ajaxissa pelannut Stekelenburg siirtyi Evertoniin Fulhamista kaksi vuotta sitten, ja vakuuttaa nyt olevansa valmis haastamaan Englannin MM-sankarin Jordn Pickfordin kisaan torjuntavastuusta.

– Jordanilla oli todella hyvä kausi 2017-2018 ja hän pelasi myös erinomaisesti Englannin paidassa MM-kisoissa, Stekelenburg kehui Everton TV:n haastattelussa.

– Ymmärrän roolini ja yritän asettaa Jordanille haasteen ja pakottaa hänet parantamaan edelleen. Minulla oli vaikea viime vuosi, koska loukkaannuin ja siitä toipumiseen meni muutama kuukausi.

– Nyt olen kuitenkin kunnossa, olen pelannut treenikauden otteluissamme ja odotan innolla Jordanin paluuta, jotta voimme lyödä toinen toisillemme paineita, Stekelenburg lisää.

24-vuotias Pickford viettää edelleen MM-kisojen jälkeistä lomaansa eikä ole vielä palannut Evertonin harjoitusvahvuuteen.