Entinen valioliigamanageri Paul Clement on reagoinut Englannin maajoukkueessakin esiintyneen kärkipelaajan Darren Bentin kritiikkiin.

Clement arvioi Bentin lausuntojen johtuneen siitä, ettei tämä onnistunut valloittamaan säännöllistä pelipaikkaa aikanaan Mestaruussarjan Derbyssä.

– Aistin hieman katkeruutta, mikä on normaalia, jos pelaaja ei pelaa kovin paljon. Ei ole koskaan vaikea päätös jättää sivuun pelaaja, joka on ylipainoinen ja laiska, Swansean ex-luotsi Clement toteaa.

Valioliigan takavuosien maalitykki Bent oli aiemmin sanonut, ettei hän yllättynyt Clementin Derbystä saamista potkuista helmikuussa 2016.

– Hänellä on fantastinen CV kakkosvalmentajana, mutta managerina hänellä on muutamia puutteita, hän kommentoi Sky Sportsille.

Vaikka joukkue oli sarjataulukossa tuolloin viidentenä, Bentin mukaan pelaajat tiesivät, että kaikki sortuisi ennemmin tai myöhemmin.

– Harjoittelu oli muuttunut, intensiteetti oli muuttunut. Hänen kauden alussa ja pre-seasonilla tuomansa filosofia alkoi lentää ulos ikkunasta, koska emme saaneet oikeita tuloksia.

– Hän ei viime kädessä pitänyt yhteenotoista, joten kun tietyt joukkueen ulkopuolelle jätetyt pelaajat menivät tapaamaan häntä, he eivät oikeastaan saaneet vastauksia. Kaikkia tällaisia asioita tapahtui, mikä on ilmeinen syy hänen lähdölleen.

Lähde: Derby Telegraph